Hoppa till innehåll

Arrangemang

Här kan du resten av alla andra arrangemang vi anordnar, och i kalendern nedanfär kan du bläddra för att få en översikt på när allt händer. Du kan också välja att lägga till den i din egen kalender! Saknar du något i kalendern? Mejla info@skuvasteras.se så lägger vi till det!

Miniormöte (MIM)

Ett läger som Hedemoras lokalavdelning anordnar på uppdrag av distriktsstyrelsen för dem allra minsta medlemmarna. Arrangeras normalt i oktober, och brukar ha ungefär 30 deltagare.

Juniormöte (JUM)

JUM brukar hållas i februari varje år för alla juniorer i distriktet. Det hålls på Stiftsgården i Rättvik, och har varje år ett unikt tema. Lägret brukar samla ungefär 70 deltagare.

Crossroads

Ett samarbete mellan ungdomar från Sverige, Mozambique och Palestina. Varje land turas om i att hålla i en utbildning där deltagarna får växa som ledare och i sin kristna tro.

Älskad

Varje år samlas ungefär 1200 ungdomar från Västerås och Dalarna i Västerås Domkyrka för att fira mässa tillsammans, och sedan i parad gå mot ACC för att fortsätta ha kul tillsammans hela kvällen!

Fighting the Darkness (FTD)

800 Ungdomar samlas tillsammans i Hedemora kyrka för att fira en mässa tillsammans, och sedan i parad gå mot Mora Parken för att fortsätta kvällen där med bowling, tacos och workshops!!

Camelot får i uppdrag av distriktsstyrelsen att anordna två läger per år, allhelgona- och påsklägret, på Finnåkers Kursgård. Läs mer om dessa läger på Camelots hemsida deras Facebooksida! 

STUM

Vårt största läger där ungdomar från hela distriktet samlas i Rättvik för att ha kul, träffa nya vänner och kanske lära sig nya saker!


DÅM

Distriktets högst beslutande organ. Här väljs bland annat en ny styrelse och hur dem ska förvalta våra pengar det kommande året.

SKU Open Innebandy

En innebandyturnering för alla medlemmar i Västerås distrikt, som hålls kvällen/natten mellan fredag och lördag.

Styrelseutbildning

En utbildning för alla distriktets styrelser, så dem får en möjlighet att lära sig mer om styrelsearbete och vår organisation.

HOPE RESCUE

Just nu arbetar Hope Rescue med att samla in pengar för att kunna bygga ett hus. Ett hus där barnen kan komma till under dagarna. En trygg plats där barnen kan få vara barn och där dem kan komma undan soptippens rök och glödande aska.