STUM 2020

STUM 2020 INSTÄLLT

Hej,
Det är med stor sorg som distriktstyrelsen måste meddela att årets STUM tyvärr har blivit inställt. Med de förutsättningar som finns i samhället idag har vi inte kunnat se hur vi ska få till STUM och samtidigt försäkra oss om att ingen riskerar att bli smittad på lägret. Tyvärr kommer inte STUM att ersättas av något digitalt heller, detta är helt enkelt på grund av att vi har för lite tid för att planera något sådant i nuläget.
Som innan sagt beklagar vi verkligen detta, vi är medvetna om hur viktiga våra mötesplatser är, speciellt i en tid där vi nu kommer längre ifrån varandra i och med gällande restriktioner. Coronaviruset sätter käppar i mångas hjul.
Detta beslut betyder dock inte att vi kommer att lägga ned STUM för all framtid, utan vi siktar på att göra ett riktigt bra STUM nästa år!
Har ni frågor kring detta beslut eller något annat får ni jättegärna skicka dessa till info@skuvasteras.se så svarar vi så fort vi kan.
Med vänlig hälsning,
David Andersson, distriktsordförande

Snabbinfo

När:

Inte bestämt än

Var:

Kyrkvägen 2, 795 32 Rättvik

Pris:

Inte bestämt än

Anmälan [STÄNGD]:

Anmälan görs via medlemssidorna. Du kan antingen gå in på medlemssidorna och söka fram evenemanget, eller klicka på knappen till höger (nedanför på mobil). Instruktioner hittar du här.

Dokument: