Övriga förtroendevalda

Harald Götlind

Ålder: 
24

 

Lokalavdelning: 
Stiftsgården Rättvik

 

Ansvarsområde:
Ledamot i Stiftgårdsstyrelsen, Ordförande emeritus.

 

Om jag var en bibeltext skulle jag vara: 
Pred 3:1-8

 

Hej.

Jag kom in i Svenska Kyrkans Unga för några år sedan efter att ha jobbat som volontär på Stiftsgården i Rättvik. I Svenska Kyrkan och i Svenska Kyrkans Unga har jag hittat min tro, mitt kall till att bli präst, även större delen av min bekantskapskrets och mitt liv. Jag brinner för organisationsfrågor och samarbete mellan såväl andra distrikt, Svenska Kyrkan och andra organisationer.

Just nu pluggar jag teologi på Uppsala universitet och har som mål att om några år arbeta som präst i Västerås Stift. När jag inte sitter och pluggar eller är ordförande så är det musiken som tar min tid. Med folkmusikgymnasie i bakgrunden och åtskilliga andakter och sångpass på Stiftsgården i Rättvik så är en hobby jag har att hålla på med psalmsång och liturgi i olika versioner och situationer.

Jag hoppas att vi i styrelsen kan hjälpa dig att få ut det mesta av Svenska Kyrkans Unga. Men glöm inte bort att engagera dig och tyck till!

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Valberedningen

Behöver du komma i kontakt med valberedningen?

Mejla valberedningen@skuvasteras.se

[wpgdprc "Genom att använda detta formulär accepterar du att denna webbplats lagrar och bearbetar dina uppgifter."]